Over Lokaal

Ontstaan

Lokaal Living is begonnen als De Gedichtenkamer op 8 mei 2020. Nadat de eigenaresse Merel, steeds vaker de vraag kreeg om gedichtjes voor verschillende gebeurtenissen te schrijven, bedacht Merel om hier een bedrijf om heen te bouwen. Zo is De Gedichtenkamer ontstaan, met in eerste instantie een gedicht op maat service. 
Al gauw kwamen er eerste wenskaarten met eigen gedichten op de webshop te staan en zo werd de webshop steeds verder uitgebouwd. 

Na anderhalf jaar liep Merel tegen de beperkingen rondom de naam op en besloot om een nieuwe bedrijfsnaam te gaan voeren, waar De Gedichtenkamer als merk nog op terug te vinden zou zijn. En dit is het begin van Lokaal Living. 
De webshop is online gegaan op 22 maart 2022. 

Wat vind je zo al op Lokaal Living?

Op de webshop vind je allerlei toffe eigen ontwerpen in verschillende vormen. 
Stoer, in (bijna) ieder interieur in te passen en uniek door eigen ontwerpen. 

Je vindt onder andere eigen ontworpen woondecoratie, posters, wenskaarten. En zal in de toekomst steeds verder richting woondecoratie worden uitgebouwd. 

Op dit moment is het nog een mooie ‘mengelmoes’ tussen zelfontworpen items en unieke ingekochte items. In de toekomst is er ambitie om dit uit te bouwen naar volledig eigen ontwerpen. 

Volg jij Lokaal Living al op de socials?